Agilitytuloksia

26.05.2024

Tänä viikonloppuna on kisailtu agilityssä. Itse osallistuin Jupiterin ja Troijan kanssa Levekkin järjestämiin piirinmestaruuskisoihin, tai Troija osallistui vain hyppyradoille eikä varsinaiseen mestaruuskisaan. Troija nappasikin ekalta hyppyradalta hienon nollan jolla sijoittui kolmanneksi ja toiseltakin radalta ihan loppusuoralle asti hienoa nollaa kunnes tuli renkaan ohitus jostain syystä.

Troija on kyllä kehittynyt agilityssä paljon viime talven aikana. Puomin kanssa palattiin taas juoksariin (ollaan aloitettu juoksarilla, menetin toivoni ja vaihdoin pysäriin, eikä sekään niin hyvin toiminut ja kun vauhti kasvoi siirryin takaisin juoksariin) ja Senni Huotarin opastuksella kuuden kerran kurssilla Troija edistyi aivan huikeasti! Nyt on sitten enää se ongelma, että pitäisi osata viedä tuota itsekin eteenpäin eikä vaan pilata. 

Jupiterin kanssa tehtiin eilen henkinen nolla piirinmestaruus hypäriltä, kun maalissakin vielä luulin sen olleen nolla, kun en huomannut riman tippumista. Jälkimmäinen agilityrata meni sitten hylyksi, mutta siinäkin olen itse tyytyväinen siihen kuinka juoksari toimi hankalallakin excitillä.

Omien koirien lisäksi Pyry (Tasapainon Aamukaste, Troija-Kiiru) starttasi mölliputkiradalla ja hienosti radan voittaen! Ehkäpä syssymmällä sitten virallisiakin kisoja ainakin hyppyratojen osalta. ;)