Uutiset

Frida kävi luustokuvilla reilu viikko sitten, mutta tuloksia saatiin odotella melko pitkään. Nyt ei aivan priimaa tulosta tullut; lonkat C/C, kyynäret 0/0, olat ei todettu/ei todettu, mutta selässä LTV1 VA0.

Käytin Troijan spondyloosi-kuvilla viikko sitten, kun saatiin peruutuspaikka joukkotarkkiin ja kuvat halvalla. Olen kyttäillyt näitä mahdollisuuksia, en sinänsä pitänyt kiirettä, kun mikään kiire ei ole, mutta ajatellut että Troijan nyt täytettyä 5 vuotta, alkaisi olemaan kiva ikä ottaa spondyloosikuvat.

Gaia kävi SmartDog-testissä pari viikkoa sitten ja nyt sieltä saatiin raportti. Pidän näitä testejä itse aika mielenkiintoisina, ne kertoo taas erilaista tietoa koirasta kuin esimerkiksi luonnetesti tai MH-luonnekuvaus. Gaian vahvuuksia selvästi oli hyvä itsehillintä ja hyvä ihmisen eleiden lukeminen. Lisäksi Gaia ratkaisi loogisen päättelyn...

TK1 Vanja

09.04.2024

Viime viikonloppuna Vanja kävi tekemässä kolmannen tokon ALO-luokan 1-tuloksen pistein 186/200p, KP ja sijoitus 3./7. Hurjasti onnea taitavalle parivaljakolle! Ihan todella ylpeä saa kyllä olla tästä parivaljakosta!

Gaia kävi pääsiäisen alla virallisissa luustokuvissa. Todella hyvältähän kuvat näytti, ja samaa mieltä oli Kennelliiton lausujakin. Suuresti onnea Saralle ja Vellulle priima-luustoisesta harrastuskaverista! Tuosta on mukava jatkaa harrastusten pariin.

Päivitys tulee vähän jäljessä, mutta Vanja kävi kolmannessa ALO-luokan kokeessaan viime viikonloppuna saaden hienosti toisen 1-tuloksen 196/200p! Kasvattaja on todella ylpeä ja iloinen, on siinä hieno pari!

Gaia 1v!

16.03.2024

Gaialla tuli tänään vuosi ikää täyteen! Paljon onnea Gaille! Loppukuusta onkin sitten luustokuvien aika, ja sitä ennen Gaia käy myös SmartDog-testissä. Jännä nähdä millaisia asioita sieltä ehkä tulee esiin. :)

Voi kyllä tätä valintaa ehdittiin jännittääkin. Bordercollieiden rotujärjestö SBCAK on perustanut pk-ringin pari vuotta sitten (muistaakseni) joka on käsittääkseni ollut hyvinkin tykätty ja kehuttu. Katja päätti hakea Vanjan kanssa rinkiin ja sinne pääsemistä tosiaan kyllä jännitettiin, kun sitä niin kovasti toivottiin. Ja kun valinnat julkaistiin...

Vanja starttasi koeuransa tokokokeissa 11.2. ja hienosti starttasikin, tulokseksi tuli 192p/200, kp ja sijoitus 2./8. Pieni aivopieru oli tullut liikkeestä maahanmenossa, josta 6, mutta tämä ei haitannut, kun kaikista muista liikkeistä tuli kympit! :) Jos pojasta polvi paranee, niin selvästi myös tytöstä, niin hieno Vanja. Tästä on hieno jatkaa. :)...