Jupiter FI AVA-H ja Troijalle valiokellokäyntiin!

15.06.2024

Viikonloppu on ollut aktiivinen. Perjantaina Katja ja Vanja tuli meille yöksi ja pääsin vähän näkemään millaiseksi Vanja on kehittynyt. Malttia on tullut hyvin lisää vuoden takaiseen ja Vanja esitti varsin hyvää ja tasapainoista käytöstä, mitä nyt kissojen jahtaamisen kanssa pientä sanomista ja samoin lenkillä hajujen perään lähtemisen kanssa.. 

Tehtiin jälkitreenit Vanjalle ja Troijalle, ja Ringo tuli myös lenkille mukaan. Jäljet meni hienosti, Vanjalla hyvä alku tässä vaikka paljoa ei ole tehnyt. Troijalla myös jälki kyllä hyvällä mallilla. Janalla etenemistä pitäisi vahvistaa erikseen omassa treenissään, jos kokeita ihan oikeasti miettisi. Tarkasti tyttönen kyllä jäljestää ja nostaa kepit.

Tänään aamulla Vanja ja Katja lähtivät SBCAK PK-ringin leirille ja me lähdettiin sitten iltapäivän puolella kotikylän agilitykisoihin. Anne Savioja oli tehnyt todella kivoja hyppyratoja kolme kappaletta, joista ensimmäisellä tyhjennettiin pankki; nollavoitto molemmilla, Troijalle ensimmäinen SERT-H ja kiinnitys valioarvoon, Jupiterille viimeinen serti ja sen myötä kolmas valiotitteli FI AVA-H!!