Kasvattiviikonloppu

08.05.2023

Koko viime viikonloppu meni Tasapainon kasvattipäivillä. Perjantaina aloitettiin, tai polkaistiin viikonloppu käyntiin peltojäljellä Lili Scarpellinin ohjauksessa. Pellolla jäljestämässä mukana olivat Malla ja Loci Noomin pennuista, sekä Vanja, Tarmo ja Ringo Troijan pennuista. Kaikilla on kyllä edellytyksiä hyväksi nenän käyttäjäksi, mutta Loci on kyllä tässä omaa luokkaansa.

Lauantaina jatkettiin aamupäivällä paimennuksen parissa. Omat lampaat on aika kevyesti juoksevia näin keväällä, kun ei niitä talvella ole paimennettu ja vain muutaman kerran tätä ennen keväällä, mutta liinassa tehtiin turvallisesti se mikä oli mahdollista. Lisäksi sitten muokkasin vähän treeniä pennun mukaan, ja osa oli pyöröhäkissä vielä illalla ja siinä tulikin muutamia eteenpäin harppauksia, kun jatkettiin vielä sunnuntaina.

Lauantaina iltapäivällä vielä tokoiltiin Maiju Ojamiehen ohjauksessa. Paimennuksissa ja tokoissa mukana pyöri edellisten lisäksi Puolan tuliainen Texas. Todella mukavia ja hienoja pentuja kaikki, jokaisella omat vahvuusalueet.